Meld je nu aan voor de Masterclass Instagram Influencer en maak je droom waar!

Blog 

Wil jij een travel influencer worden?

Het eiland Coron behoort tot één van de 7.000 eilanden van de Filipijnen. Je vindt hier parelwitte stranden, helderblauw water en de mooiste baaitjes om te snorkelen. En met een beetje geluk spot je zelfs een zeeschildpad of walvishaai! De ideale vakantiebestemming dus. Op dit eiland ligt het resort "The Reef Island Resort Mactan Cebu". Dit gloednieuwe resort ligt direct aan de zee en is van alle gemakken voorzien. Als influencer werd ik uitgenodigd om hier te verblijven tijdens mijn reis door Zuid-Oost Azië. Ben je benieuwd naar mijn ervaring? Of wil je zelf als travel influencer de wereld over reizen? Lees dan snel verder!

Lees meer »

Hoe werkt het Instagram algoritme?

Je hebt het vast wel eens meegemaakt: je plaatst een superleuke foto op Instagram, maar je krijgt veel minder likes dan je had verwacht. Hoe kan dat nou?? Tja, dat komt door het Instagram algoritme. Het Instagram algoritme bepaalt in grote mate jouw succes op Instagram. Maar hoe werkt dat algoritme dan? En wat kun je doen om het algoritme in jouw voordeel te gebruiken? Als je influencer wilt worden is het belangrijk om deze vragen te kunnen beantwoorden. Ik help je alvast op weg!

Lees meer »

Welke foto apps gebruiken influencers?

Wil jij weten welke apps je het beste kan gebruiken om je foto´s te bewerken? Wil jij bijvoorbeeld je tanden witter maken, de achtergrond veranderen, of ongewenste obstakels verwijderen uit je foto? Ik ga je helpen! Met onderstaande apps bewerk jij je foto´s in een handomdraai en maak jij ware kunstwerkjes van je foto´s. En het mooiste is: dat kan gewoon met behulp van simpele apps op je telefoon! Makkie toch?

Lees meer »

Hoe word ik influencer?

Influencer worden doe je niet in één dag. Dat kost tijd en inspanning! Toch ben ik ervan overtuigd dat iedereen influencer kan worden als je maar graag genoeg wilt. Naast een dosis ambitie en doorzettingsvermogen is het belangrijk dat je een goed plan opstelt én dat je je daaraan houdt. En met mijn tips en adviezen wordt dat een makkie!

Lees meer »

Hoe krijg je meer volgers op Instagram?

Het is dé vraag voor iedereen die influencer wil worden. En ik ga je daarbij helpen! Maar wat je eerst voor jezelf duidelijk moet hebben is waaróm je zo graag meer volgers op Instagram wilt krijgen. Wil je beroemd worden? Wil je meer likes verzamelen? Of wil je samenwerkingen met bedrijven binnenslepen?

Lees meer »