Blog 

De Magie van Social Media Doelgroep Targeting

Social media is meer dan alleen een plek om kattenfilmpjes te bekijken. Het is een krachtig instrument voor bedrijven en marketeers om een boodschap te verspreiden. Hoe? Dankzij de magische wereld van sociale media doelgroep targeting!

Lees meer »

Waarom adverteren op Facebook of Instagram?

Heb jij een onderneming en wil je jouw online zichtbaarheid vergroten? Dat kan! Met behulp van online advertenties bereik jij gemakkelijk je doelgroep via Facebook of Instagram. Hoe dat precies werkt? We zetten de drie grootste voordelen voor je op een rijtje!

Lees meer »

Kan iedereen influencer worden?

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn... De wereld over reizen, mooie content maken, en daar ook nog eens geld mee verdienen. Wil jij weten of het echt zo leuk is om influencer te zijn? En wil jij weten of jij ook een influencer kan worden? Lees dan snel verder!

Lees meer »

Wat is een influencer?

Terwijl het woord "influencer" vroeger niet eens bestond, wordt het tegenwoordig gezien als een volwaardig beroep. Maar wat houdt dat dan precies in? En kan iedereen zomaar influencer worden? We geven antwoord op al jouw vragen! 

Lees meer »

Een blauw vinkje achter je naam kopen?

Sinds 10 juli 2023 kunnen gebruikers van Instagram het felbegeerde blauwe vinkje kopen, waarmee je aantoont dat jouw Instagram account 'echt' is. Op de eerste dag verkocht Instagram direct 44 biljoen blauwe vinkjes. Dat betekent maar liefst $660 miljoen extra omzet voor Instagram! Maar waarom wil iedereen zo graag een blauw vinkje? En is het de moeite waard om te betalen voor zo'n bagde? We zoeken het voor je uit!

Lees meer »

Wil jij een travel influencer worden?

Het eiland Coron behoort tot één van de 7.000 eilanden van de Filipijnen. Je vindt hier parelwitte stranden, helderblauw water en de mooiste baaitjes om te snorkelen. En met een beetje geluk spot je zelfs een zeeschildpad of walvishaai! De ideale vakantiebestemming dus. Op dit eiland ligt het resort "The Reef Island Resort Mactan Cebu". Dit gloednieuwe resort ligt direct aan de zee en is van alle gemakken voorzien. Als influencer werd ik uitgenodigd om hier te verblijven tijdens mijn reis door Zuid-Oost Azië. Ben je benieuwd naar mijn ervaring? Of wil je zelf als travel influencer de wereld over reizen? Lees dan snel verder!

Lees meer »

Hoe werkt het Instagram algoritme?

Je hebt het vast wel eens meegemaakt: je plaatst een superleuke foto op Instagram, maar je krijgt veel minder likes dan je had verwacht. Hoe kan dat nou?? Tja, dat komt door het Instagram algoritme. Het Instagram algoritme bepaalt in grote mate jouw succes op Instagram. Maar hoe werkt dat algoritme dan? En wat kun je doen om het algoritme in jouw voordeel te gebruiken? Als je influencer wilt worden is het belangrijk om deze vragen te kunnen beantwoorden. Ik help je alvast op weg!

Lees meer »

Welke foto apps gebruiken influencers?

Wil jij weten welke apps je het beste kan gebruiken om je foto´s te bewerken? Wil jij bijvoorbeeld je tanden witter maken, de achtergrond veranderen, of ongewenste obstakels verwijderen uit je foto? Ik ga je helpen! Met onderstaande apps bewerk jij je foto´s in een handomdraai en maak jij ware kunstwerkjes van je foto´s. En het mooiste is: dat kan gewoon met behulp van simpele apps op je telefoon! Makkie toch?

Lees meer »

Hoe word ik influencer?

Influencer worden doe je niet in één dag. Dat kost tijd en inspanning! Toch ben ik ervan overtuigd dat iedereen influencer kan worden als je maar graag genoeg wilt. Naast een dosis ambitie en doorzettingsvermogen is het belangrijk dat je een goed plan opstelt én dat je je daaraan houdt. En met mijn tips en adviezen wordt dat een makkie!

Lees meer »

Hoe krijg je meer volgers op Instagram?

Het is dé vraag voor iedereen die influencer wil worden. En ik ga je daarbij helpen! Maar wat je eerst voor jezelf duidelijk moet hebben is waaróm je zo graag meer volgers op Instagram wilt krijgen. Wil je beroemd worden? Wil je meer likes verzamelen? Of wil je samenwerkingen met bedrijven binnenslepen?

Lees meer »