Meld je nu aan voor de Masterclass Instagram Influencer en maak je droom waar!

Heidi Veugen 

Buenos días

 

Wat leuk om kennis met je te mogen maken! Mijn naam is Heidi Veugen, ik ben opgegroeid met een zachte G, en ik woon alweer een tijdje in het prachtige Valencia. Het feit dat je op mijn website bent beland betekent dat we het één en ander gemeen hebben: we zijn beide geïnteresseerd in social media, we willen de beste versie van onszelf zijn, en we willen alles uit het leven halen! Deze ingrediënten, samen met een dosis ambitie & zelfvertrouwen, hebben er bij mij voor gezorgd dat ik als Instagram Influencer optimaal van het leven geniet! Of het altijd al mijn droom was om Influencer te worden? Nou, eigenlijk niet.. 

Al van jongs af aan had ik helder voor ogen wat ik wilde bereiken in het leven: ik wilde een groot huis, een indrukwekkende carrière met bijbehorend salaris, en een perfecte relatie. Zo gezegd, zo gedaan. Ik studeerde cum laude af aan de Universiteit van Tilburg, ging aan de slag als Risk Manager bij een private bank op de Zuidas, liet mijn eigen droomhuis bouwen, en vond mijn prins op het witte paard. Mijn leven was perfect! Tenminste, dat dacht ik.. Uiteindelijk zat ik elke avond uitgeteld op de bank met een bord aardappels, vlees en groente op schoot naar De Slimste Mens te kijken. Dagen, weken en maanden vlogen voorbij zonder dat ik écht voldoening uit het leven haalde. Ik voelde me een robot. En Ik voelde een bepaalde leegte.


Na lang wikken en wegen besloot ik mijn baan op te zeggen, mijn huis te verkopen en mijn relatie te verbreken. Ik boekte een enkele reis naar Costa Rica en vloog het geluk tegemoet. Terwijl mijn omgeving dacht dat ik depressief was, lag ik met een cocktail in de hand op de mooiste stranden, sprak ik met de lokale bevolking over de zin van het leven, en leerde ik surfen. Na negen avontuurlijke maanden besloot ik mij te vestigen in Spanje waar ik besefte dat 
Instagram voor mij meer was dan alleen een uit de hand gelopen hobby. Mijn persoonlijke Instagram account @heidifromholland was met meer dan 50.000 volgers in de loop van de jaren uitgegroeid tot een groot succes en ik sleepte samenwerkingen binnen met gave merken en bedrijven. De vrijheid die ik hierdoor ervaar, en het feit dat ik dankzij mijn Instagram op gave plekken kom en inspirerende mensen ontmoet geeft mij erg veel energie. I'm living my dream! 

Mijn leven heeft dus een andere wending genomen dan ik van tevoren had gedacht. Wat ik daarvan heb geleerd? Om mijn hart te volgen en naar mijn gevoel te luisteren. En me vooral niks aan te trekken van wat anderen van me vinden of verwachten! Onbewust laten we de keuzes in ons leven in bepaalde mate beïnvloeden door angst, schaamte of twijfel. Tel daarbij op dat we in een prestatiemaatschappij leven, waarbij we constant bang zijn om te falen. Dat we bij elke stap die we uit onze comfort zone nemen om ons hart te volgen direct bekritiseerd worden. Het is lastig om van het gebaande pad af te wijken en je eigen koers te varen, maar ik ben blij dat ik die sprong in het diepe heb gewaagd.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen met de juiste mindset zijn of haar droom kan waarmaken! En dat is de reden dat het universum jou naar mijn website heeft geleid. Laat mij je helpen om een Instagram Influencer te worden en het leven van je dromen te leiden. Meld je dus snel aan voor de volgende masterclass. Het is tijd om te shinen! 

Wil je meer weten over mij of over mijn fysieke en mentale reis? Lees dan mijn boek "De quarterlife-opportunity: van Zuidas naar Zuid-Amerika". Klik hier om 'm direct te bestellen via bol.com

 

"Wat kan er gebeuren als je je hart zou volgen?"
- Heidi Veugen