Masterclass Instagram Influencer

Wil jij...

✓ Succesvolle content maken?

✓ Je volgers inspireren?

✓ Het Instagram algoritme verslaan?

✓ Viral gaan op Social Media?

✓ Je statistieken beter begrijpen?

✓ Weten wat jouw content waard is?

✓ Een Social Media kit maken?

✓ Samenwerken met gave merken?

✓ Geld verdienen met je account?

Schrijf je dan nu in!

 

Wat kan je verwachten?

  • Online Masterclass (groepsessie) via Zoom
  • Een gezellige en leerzame ochtend
  • Veel bruikbare tips die je direct kan inzetten
  • Een heleboel 'Aha' momentjes
  • Stappenplan om de theorie in praktijk te brengen
  • Een vliegende start als Instagram Influencer

Praktische informatie

  • De masterclass duurt 2 uur 
  • Kosten bedragen €179,- 

Aanmeldformulier

De aankomende Masterclasses zitten momenteel alweer helemaal vol!
Wil jij er de volgende keer bij zijn? Hou dan de website in de gaten, of vul je e-mailadres in en word op de hoogte gehouden van de nieuwe data!

Tijdens de Masterclass Instagram Influencer deel ik alle geheimen die je nodig hebt om een influencer te worden

Denk jij dat je alles in huis hebt om een influencer te worden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is deze Masterclass echt iets voor jou! In twee uur tijd deel ik alle geheimen met jou die je nodig hebt om een succesvol Instagram Influencer te worden. Met een paar simpele trucjes geef jij jouw Instagram account binnen no time een boost. En je hebt niet eens per se veel volgers nodig om een influencer te worden! Een eigen stijl, en interactie met je volgers, is veel belangrijker!

Je bent als influencer niet alleen maar bezig met het maken van reels of het promoten van gave merken. Achter de schermen is het belangrijk om contact te houden met je volgers, om langdurige relaties op te bouwen met bedrijven, en om je statistieken goed te analyseren. De ene dag onderhandel je met bedrijven over de tarieven van jouw posts, en de andere dag ben je bezig met het maken van content. Het is belangrijk om te weten wat jouw Instagram account waard is én hoe je jezelf kunt verkopen aan bedrijven. Tijdens de Masterclass laat ik je zien hoe je dit het beste aanpakt.

Het Instagram algoritme bepaalt in grote mate het succes van jouw content. Voor veel mensen is dit Instagram algoritme een black box. Als je wéét hoe het algoritme werkt, dan kun je het in jouw voordeel gebruiken. En zo creëer jij in een handomdraai meer engagement. Engagement betekent eigenlijk niets meer dan de interactie die jij met je volgers hebt middels likes, comments en saves. Die engagement is belangrijk om samenwerkingen binnen te slepen. Aan de hand van jouw engagement rate bepalen bedrijven namelijk of zij met jouw willen samenwerken of niet. Heb je geen idee wat jouw engagement rate is, of hoe je deze berekent? Geen probleem! Tijdens de masterclass vertel ik je hier alles over en berekenen we samen jouw engagement rate! 

Twijfel je nog?

Vraag dan mijn gratis E-book aan met nuttige tips, een sneak preview van de Masterclass, een kijkje in het dagboek van een influencer, en nog veel meer! 

Volg mij op Social Media