Masterclass Instagram Influencer

Wil jij...

✓ Succesvolle content maken?

✓ Het Instagram algoritme verslaan?

✓ Viral gaan op Social Media?

✓ Je statistieken beter begrijpen?

✓ Weten wat jouw content waard is?

✓ Een Social Media kit maken?

✓ Samenwerken met gave merken?

✓ Geld verdienen met je account?

Schrijf je dan nu in!

 

Wat kan je verwachten?

  • Online masterclass (groepsessie) via Zoom
  • Een gezellige en leerzame ochtend
  • Veel bruikbare tips
  • Stappenplan om de theorie in praktijk te brengen
  • Een vliegende start als Instagram Influencer!

Praktische informatie

  • De masterclass duurt 2 uur 
  • Kosten bedragen €179,- 

Aanmeldformulier

De Masterclasses in 2023 zitten alweer helemaal vol!
Laat hieronder je gegevens achter en bemachtig een plekje op de wachtlijst voor 2024!

Tijdens de Masterclass Instagram Influencer deel ik alle geheimen die je nodig hebt om een influencer te worden

Wil jij meer succes behalen met jouw Instagram account? Meer volgers, meer engagement, en betaald krijgen voor jouw posts? Vind jij het leuk om je volgers te inspireren met jouw content? Denk jij dat je alles in huis hebt om een influencer te worden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is deze Masterclass echt iets voor jou! In twee uur tijd deel ik alle geheimen met jou die je nodig hebt om een succesvol Instagram Influencer te worden. Met een paar simpele trucjes geef jij jouw Instagram account binnen no time een boost. En je hebt niet eens per se veel volgers nodig om een influencer te worden! Een eigen stijl, en interactie met je volgers, is veel belangrijker!

Je bent als influencer niet alleen maar bezig met het maken van reels of het promoten van gave merken. Achter de schermen is het belangrijk om contact te houden met je volgers, om langdurige relaties op te bouwen met bedrijven, en om je statistieken goed te analyseren. De ene dag onderhandel je met bedrijven over de tarieven van jouw posts, en de andere dag ben je bezig met het maken van content. Het is belangrijk om te weten wat jouw Instagram account waard is én hoe je jezelf kunt verkopen aan bedrijven. Tijdens de Masterclass laat ik je zien hoe je dit het beste aanpakt.

Het Instagram algoritme bepaalt in grote mate het succes van jouw content. Voor veel mensen is dit Instagram algoritme een black box. Als je wéét hoe het algoritme werkt, dan kun je het in jouw voordeel gebruiken. En zo creëer jij in een handomdraai meer engagement. Engagement betekent eigenlijk niets meer dan de interactie die jij met je volgers hebt middels likes, comments en saves. Die engagement is belangrijk om samenwerkingen binnen te slepen. Aan de hand van jouw engagement rate bepalen bedrijven namelijk of zij met jouw willen samenwerken of niet. Heb je geen idee wat jouw engagement rate is, of hoe je deze berekent? Geen probleem! Tijdens de masterclass vertel ik je hier alles over en berekenen we samen jouw engagement rate! 

Ik heb mijn persoonlijke Instagram account in de afgelopen jaren organisch laten groeien tot meer dan 60.000 volgers. Maar zelfs toen ik minder dan 10.000 volgers had sleepte ik al een heleboel samenwerkingen binnen. Inmiddels werk ik samen met grote merken zoals Lancôme, Louis Vuitton en YSL. Ook word ik regelmatig uitgenodigd door de meest luxe resorts in Mexico, Thailand of de Filipijnen. Het begon bij mij allemaal als een droom. Inmiddels is deze droom uitgegroeid tot een groot online succes. En als ik dat kan, dan kan jij het toch ook? Ik vind het leuk om mijn kennis en ervaring te delen en anderen te helpen om ook een succes te maken van hun Instagram account! Dus waar wacht je nog op?

Twijfel je nog?

Vraag dan mijn gratis E-book aan met nuttige tips, een sneak preview van de Masterclass, een kijkje in het dagboek van een influencer, en nog veel meer! 

Ja, stuur maar op!