Social Media Advertising

Waarom adverteren op Social Media?

✓ Online zichtbaarheid vergroten

✓ Nauwkeurige doelgroep targeting

✓ Conversies/verkopen stimuleren

✓ Makkelijk en snel meetbare resultaten

✓ Adverteren met lage budgetten

✓ Passieve inkomstenstroom genereren

Hulp nodig bij het opzetten en beheren van jouw Social Media advertenties?

Wil jij meer aanmeldingen voor je cursus, meer aanvragen van je Ebook, of meer verkopen van je product of dienst? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik help je graag met het opzetten en beheren van jouw Social Media advertenties. Kies één van onderstaande pakketten. Liever maatwerk? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

 

Social Media pakketten

Hoe werkt online adverteren?

Stel je voor, je hebt een prachtige onderneming en je wilt dolgraag nieuwe klanten aantrekken. Hoe doe je dat? Je kan gaan zitten wachten totdat klanten jou toevallig vinden... maar je kan ook het heft in eigen handen nemen! Dankzij online advertenties komt jouw product of dienst onder de aandacht bij je potentiële klanten. Zo trek jij meer bezoekers naar je website, ontvang je meer aanmeldingen voor je E-book, of verkoop je meer online cursussen. Voor ieder doel is een passende advertentie mogelijk. En wij helpen je hier graag bij!

Help, adverteren kost geld!

Veel (startende) ondernemers vinden het eng om te investeren in online advertenties. Maar stel je nou eens voor dat die investering jou juist méér geld oplevert. Dan is het de investering natuurlijk wel waard! En dat is precies hoe online adverteren werkt. Met een klein advertentiebudget haal jij nieuwe klanten binnen, waarmee je meer omzet genereert en je advertentiebudget binnen no time hebt terugverdiend. Waar wacht je nog op?

 

"Niet adverteren om geld te besparen is als het stilzetten van je horloge om tijd te besparen"


Aanmeldformulier intakegesprek

Liever eerst een gratis intakegesprek? Dat kan! Tijdens het intakegesprek leg ik je precies uit wat je van de dienstverlening kan verwachten en beantwoord ik al jouw vragen. Geheel vrijblijvend!

Veelgestelde vragen

Kan ik na het intakegesprek nog afzien van het abonnement?

Absoluut! Het intakegesprek is geheel vrijblijvend. Tijdens dit intakegesprek leg ik je precies uit wat je van de dienstverlening kan verwachten en beantwoord ik al jouw vragen. Daarna ben je vrij om te beslissen of je gebruik wil maken van onze diensten of niet.

Zijn er aanvullende kosten?

De tarieven van onze Social Media Advertising pakketten zijn exclusief jouw advertentiebudget. De pakketprijs betaal je aan ons. De kosten voor de advertenties betaal je aan Facebook. 

Hoeveel bedraagt het advertentiebudget?

Het advertentiebudget mag jij zelf bepalen en is geheel afhankelijk van de grootte van jouw onderneming en de doelstellingen van jouw campagnes. Natuurlijk help ik je bij deze keuze! Wist jij dat adverteren bijvoorbeeld al mogelijk is vanaf €1 per dag? Voor optimale resultaten adviseren wij je om als richtlijnen rekening te houden met een advertentiebudget van minimaal €10 per dag, of €300 per maand. Het exacte advertentiebudget stellen we in overleg samen!

Wanneer kan ik mijn advertenties uitbesteden?

Beschik jij over een website? Heb je een product of dienst wat je wil promoten? Ben je bereid te investeren in online zichtbaarheid en groei? Dan kun jij gaan adverteren! Wij nemen dit graag voor je uit handen.

Kan ik me ook aanmelden als ZZP'er?

Onze Social Media Advertising pakketten zijn geschikt voor alle soorten ondernemingen, van ZZP'ers tot grotere bedrijven. Wij helpen je graag om een online succes te maken van jouw onderneming!

Wat gebeurt er na het intakegesprek?

Na het intakegesprek ontvang je van ons een handleiding met stappen. Het is belangrijk dat je deze stappen uitvoert, zodat ik jouw advertenties kan inrichten en beheren. Het is bijvoorbeeld van belang dat je een eigen account aanmaakt in Meta Business Manager en mij toegang geeft tot dit account. Lukt je dit niet alleen? Geen probleem, dan doen we het samen!

Wanneer vindt de periodieke de call plaats?

De periodieke call plannen we uiteraard in overleg in. Zo weet jij zeker dat je alle voordelen uit jouw Social Media Advertising pakket optimaal kunt benutten.

Wat wordt er van mij verwacht?

Om ijzersterke advertenties neer te zetten is het van belang dat je mij zo nauwkeurig mogelijk kan omschrijven hoe jouw doelgroep eruit ziet. Weet je dit niet precies? Geen probleem, dan beginnen we met het targetten van verschillende doelgroepen en zien we direct waar jouw advertenties het beste aanslaan. 

Ook dien je zelf het advertentiemateriaal voor de advertenties aan te leveren (zoals fotos, plaatjes of videos). Heb je dit niet? Ook geen probleem! Hier kan ik jou tegen een meerprijs bij helpen.

Kan ik mijn pakket ieder moment opzeggen?

Ja hoor, je kunt aan het einde van iedere maand je pakket opzeggen! Wij adviseren echter een minimale termijn van 3 maanden om het effect van jouw Social Media advertenties te kunnen waarnemen.

Wij werkten al samen met...