Hoe word ik influencer?

Gepubliceerd op 25 juli 2022 om 20:01

Influencer worden doe je niet in één dag. Dat kost tijd en inspanning! Toch ben ik ervan overtuigd dat iedereen influencer kan worden als je maar graag genoeg wilt. Naast een dosis ambitie en doorzettingsvermogen is het belangrijk dat je een goed plan opstelt én dat je je daaraan houdt. En met mijn tips en adviezen wordt dat een makkie!

Plan om influencer te worden

Een goed plan om influencer te worden bestaat uit een heleboel verschillende onderdelen. Zo is het allereerst belangrijk om een eigen stijl te bepalen als influencer. Jouw eigen stijl vormt de basis voor de rest van jouw plan. Vervolgens is het belangrijk om content te maken die bij jouw stijl past, maar die tegelijkertijd ook aan de eisen van Instagram voldoet. Want als jouw content niet aansluit bij de richtlijnen van Instagram, dan word je onmiddellijk afgestraft door het Instagram algoritme. Dat betekent dat jij nog zo´n mooie content kan maken, maar dat deze helaas niet gezien zal worden door jouw doelgroep. En dat is natuurlijk hartstikke zonde! Een goed begrip van het Instagram algoritme is dus mega belangrijk voor het succes van jouw Instagram account. Want hoe beter jouw content, hoe meer engagement je krijgt, en hoe meer nieuwe volgers jou dat zal opleveren! Meer tips om te groeien in volgers lees je in deze blog.

 

Tips om influencer te worden

Om influencer te worden heb je dus een eigen stijl en goede content nodig. Maar dan ben je er nog niet! Om zo snel mogelijk influencer te worden is het belangrijk om daarnaast de juiste hashtags te gebruiken, jouw doelgroep goed te kennen, en de statistieken van jouw Instagram account nauwkeurig te analyseren. Maar hoe doe je dat dan? Welke hashtags moet je gebruiken om te zorgen dat jouw post viral gaat? Hoe leer je je doelgroep kennen? En welke informatie kun je uit jouw statistieken halen? Dat zijn allemaal onderdelen die in de Masterclass Instagram Influencer aan bod komen. Na het volgen van deze Masterclass heb jij genoeg tips en adviezen gekregen om binnen no-time influencer te worden! En dat betekent dat jij vanaf dat moment met jouw Instagram account geld kan gaan verdienen door samen te werken met bekende merken en bedrijven. Hoe leuk is dat? Producten promoten, unboxing video´s maken, influencer events bijwonen... Het is gewoon hartstikke gaaf om influencer te worden! Waar wacht je nog op?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.