Wil jij een travel influencer worden?

Gepubliceerd op 28 februari 2023 om 10:00

Het eiland Coron behoort tot één van de 7.000 eilanden van de Filipijnen. Je vindt hier parelwitte stranden, helderblauw water en de mooiste baaitjes om te snorkelen. En met een beetje geluk spot je zelfs een zeeschildpad of walvishaai! De ideale vakantiebestemming dus. Op dit eiland ligt het resort "The Reef Island Resort Mactan Cebu". Dit gloednieuwe resort ligt direct aan de zee en is van alle gemakken voorzien. Als influencer werd ik uitgenodigd om hier te verblijven tijdens mijn reis door Zuid-Oost Azië. Ben je benieuwd naar mijn ervaring? Of wil je zelf als travel influencer de wereld over reizen? Lees dan snel verder!

The Reef Island Resort Mactan Cebu

Houd je van luxe? Dan ben je bij The Reef Island Resort aan het juiste adres. De kamers zijn van alle gemakken voorzien: een heerlijk bad, een zacht bed, en een prachtig balkon met uitzicht op zee. Mijn verblijf in The Reef Island Resort voelde als een wellness retreat. Ondanks dat het eiland Coron een heleboel te bieden heeft, koos ik ervoor om vier dagen lang in het resort te blijven. Het was voor mij de perfecte locatie om even bij te komen van mijn lange reis, en op te laden voor alles wat mij nog te wachten stond. Tijdens mijn verblijf in The Reef Island Resort verkeerde het resort in een zogenaamde "soft opening" periode. Dat betekent dat de bouw van het resort nog niet helemaal af was, maar dat de meeste kamers en de meeste faciliteiten al wel beschikbaar zijn voor gasten. Zo was het zwembad al wel open, maar de gym bijvoorbeeld nog niet. En op de hoogste verdiepingen van het resort werd nog druk gewerkt aan de inrichting van de kamers. Geen enkel probleem! Ik vond het stiekem juist heerlijk dat het resort nog niet helemaal volgeboekt was, zodat het lekker rustig was in de gemeenschappelijke ruimtes. Daarnaast vond ik het fijn dat het resort splinternieuw was, omdat alles daardoor lekker modern en brandschoon was. Laat je dus vooral niet misleiden door tegenstrijdige berichten die melden dat het resort nog in aanbouw is!

 

Faciliteiten

The Reef Island Resort beschikt over een uitgebreid ontbijtbuffet. En als een echte local heb ik alle typisch Filipijnse gerechten uigeprobeerd. Maar eerlijk is eerlijk, een warme maaltijd met kip en rijst als ontbijt vind ik behoorlijk zwaar op de maag vallen. Gelukkig is er bij The Reef Island Resort voldoende keuze. Zo beschikken ze hier over een eigen bakker die de lekkerste croissantjes en taartjes bakt. En zeg nou zelf, wie kan een overheerlijke homemade carrot cake nou weerstaan? Ik in ieder geval niet! Ook is er een echte chef die op verzoek eitjes voor je bakt. Mijn persoonlijke favoriete ontbijt blijft echter toch een portie pannenkoeken met maple syrup of heerlijk versgebakken wafels. Kopje koffie erbij, en ik ben klaar om mijn dag te beginnen!

Als travel influencer lijkt je leven misschien op één grote vakantie, maar niets is minder waar. Er moet ook gewerkt worden! Zo onderhoud ik per e-mail contact met de marketing managers van hotels en resorts, edit ik de foto´s die ik op mijn Instagram account plaats, en schrijf ik blogs over mijn ervaringen. The Reef Island Resort was voor mij de perfecte locatie om remote te kunnen werken. Er waren zoveel fijne plekjes te vinden om rustig te kunnen zitten! Zo had ik vanaf mijn eigen balkon een prachtig uitzicht over de zee. Maar ook aan het zwembad was voldoende gelegenheid om te zitten. Waar zou jij het liefste werken? 

Meestal benut ik de ochtenden om te werken, en gebruik ik de middagen om lekker van het leven te genieten. Want daar draait het natuurlijk allemaal om. Werken is leuk, maar het moet niet ten koste gaan van je vrije tijd (vind ik). Zo lag ik in de middag lekker aan het zwembad om aan mijn bruine kleurtje te werken. The Reef Island Resort beschikt over twee zwembaden en een privé strand. Zet mij met een verfrissend drankje in de zon, en ik kan optimaal ontspannen! Houd je meer van actie? Ook dat is mogelijk! Bij The Reef Island Resort kun je een kano of paddle board huren voor een actief middagje op zee! Ga je liever snorkelen? Ook dat is mogelijk! Zo zie je maar weer, er is voor ieder wat wils. Of je nou van ontspanning of van een sportieve bezigheid houdt, je bent bij The Reef Island Resort aan het juiste adres!

 

Word ook Travel Influencer

Zie jij het leventje van een travel influencer wel zitten? Wil jij ook de wereld over reizen en gratis verblijven in de meest prachtige resorts? Wakker worden in het paradijs en leuke content schieten voor je Instagram account?  Dat kan! Ik deel graag alle tips & tricks met je die je nodig hebt om influencer te worden. Klik hier om direct een afspraak met mij in te plannen. Wie weet lig jij binnenkort met een kokosnoot in je hand onder de zon!

 

The Reef Island Resort Cebu Mactan

Adres: Dapdap, Lapu-Lapu City, 6015 Cebu, Filipijnen

Website: klik hier voor meer info of om direct te reserveren

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.